Back to All Events

Spring Blowout på Solidaritet | Spring Blowout at Solidaritet

Samhällsvetenskapliga Föreningen inleder samarbete med nattklubben Solidaritet på Östermalm!

Samarbetet innebär att Samhällsvetenskapliga Föreningens medlemmar får gratis VIP-studentkort till Solidaritet. Dessa studentkort kommer ge dig +1 vän fri entré på Solidaritet innan 00:30 på onsdagar, torsdagar fredagar och lördagar.

Hämta ditt VIP-kort på Bojan on Thursdays på Torsdag eller i A-huset på Fredag mellan kl. 12.00-13.00. Man måste visa Studentkortet med Samhällsvetenskapliga Föreningens logga på för att få kortet.

53089532_2248572515186092_5093736186904576000_n.jpg

The Social Sciences Association and famous nightclub Solidaritet at Östermalm have started a collaboration!

The collaboration means that members of the Social Sciences Association will get free student VIP cards. These cards will give you and 1 friend free entrance to Solidaritet before 00.30 on Wednesdays, Thursdays, Fridays and Saturdays.

Pick up your VIP card at Bojan on Thursdays this Thursday or in the A-house on Friday between 12 p.m and 1 p.m. You will have to show the Studentkortet app with the Social Sciences Association logo on it to get the card.

SPRING BLOWOUT 1 MARS!

Samarbetet börjar redan nu på fredag den 1 mars med Spring Blowout! Detta är en fest för alla från Samhällsvetenskapliga Föreningen på Stockholms Universitet. Solidaritet som har lovat oss en grym fest med mycket spännande saker under kvällen!

Under kvällen kommer det finnas 3 dansgolv öppna så att alla kan hitta det dansgolvet som passar en bäst. EDM, 90-tal, pop, eller gamla svenska dängor.

Skriv upp dig för gästlista:

Plats: Solidaritet (Lästmakargatan 3)
Öppet mellan 23:00-05:00
Kvällens gästlista gäller till 00:00
Klädsel: In style.

Glöm inte att attenda eventet!

SPRING BLOWOUT 1 MARS!

The collaboration starts this Friday, 1st of March with the Spring Blowout event! This is a party for all members of the Social Sciences Association at Stockholm University. Solidaritet has promised us a great party with tons of exciting things during the evening!

There will be 3 dance floors open for everyone to enjoy; EDM, 90's, pop or old Swedish jingles.

Sign up for the guest list: https://goo.gl/BbzfcR

Place: Solidaritet (Lästmakargatan 3)
Open 23:00-05:00
The guestlist is valid until 00:00
Dress code: In style.

Don't forget to attend the event!

Earlier Event: February 28
Bojan on Thursdays