Exklusivt samarbete med Solidaritet! Gratis VIP-kort till SF-medlemmar!

Samhällsvetenskapliga Föreningen inleder samarbete med nattklubben Solidaritet på Östermalm!

Samarbetet innebär att Samhällsvetenskapliga Föreningens medlemmar får gratis VIP-studentkort till Solidaritet. Dessa studentkort kommer ge dig +1 vän fri entré på Solidaritet innan 00:30 på onsdagar, torsdagar fredagar och lördagar.

VT19 Solidaritet Spring Blowout 3-2.jpg

Hämta ditt VIP-kort på Bojan on Thursdays på Torsdag eller i A-huset på Fredag mellan kl. 12.00-13.00. Man måste visa Studentkortet med Samhällsvetenskapliga Föreningens logga på för att få kortet.

SPRING BLOWOUT 1 MARS!

Samarbetet börjar redan nu på fredag den 1 mars med Spring Blowout! Detta är en fest för alla från Samhällsvetenskapliga Föreningen på Stockholms Universitet. Solidaritet som har lovat oss en grym fest med mycket spännande saker under kvällen!

Under kvällen kommer det finnas 3 dansgolv öppna så att alla kan hitta det dansgolvet som passar en bäst. EDM, 90-tal, pop, eller gamla svenska dängor.

Skriv upp dig för gästlista:

Plats: Solidaritet (Lästmakargatan 3)
Öppet mellan 23:00-05:00
Kvällens gästlista gäller till 00:00
Klädsel: In style.

Glöm inte att attenda eventet!

SvenskaJessica Liander